Siden er oppe og går!

VELKOMMEN til Fikktil!

Det er mange som lever med usynlige funksjonsnedsettelser, mange blir verken sett eller forstått. FikkTil finnes for å vise verden at vi får til det meste, men at det koster litt mer. At vi har utfordringer, men også muligheter.

FikkTil finnes for å vise deg at også vi finnes.

Sidene er et grundig gjennomtenkt prosjekt og har vært under utvikling lenge. Enten du er funkis, kjenner en som er det eller ikke har noe som helst kjennskap til hvordan det er å leve med en funksjonsnedsettelse, håper jeg at FikkTil.no kan bidra med noe vettugt. Målet er at vi som er usynlige ikke lenger skal være det. Målet er at du som står på utsiden skal forstå at vi både får til og ikke. Akkurat som alle andre, men med enda større innsats.

Mye av FikkTil vil bestå av personlige historier og dagligdagse blogginnlegg, men jeg ønsker også at det skal være en arena der DU kan få uttale deg, skrive om det du har på hjertet. Så ta gjerne kontakt dersom du ønsker å bidra. Jeg trenger også hele tiden nye intervjuobjekter dersom du er, eller kjenner noen som er, usynlig funkis og vil dele erfaring her på Fikktil.

Så: se deg rundt da vel.

Tags:

Populære innleg
Arkiv