Storsamling!

Takk til Cerebral Parese-foreningen i Norge for en heidundranes bra storsamling i helgen! Jeg er stolt, beæret og ydmyk over å få ha en viktig rolle på et så bra arrangement. I år var jeg leder for kurset "ungdom 13-18 med usynlig CP". Ikke akkurat den enkleste målgruppen, men jeg vraka det opprinnelige programmet, improviserte vilt og synes resultatet ble bra! Vi fikk til gode diskusjoner, og det ble (i alle fall for meg) en kjempelærerik helg!

Jeg lærte en hel masse om rettigheter under skolegang (som jeg gjerne skulle visst om da jeg var skoleelev selv) og lærte mer om viktigheten av å effektivisere læring, sånn at vi rett og slett har mer energi til andre ting (eget innlegg om dette kommer!). I tillegg hadde vi gode diskusjoner rundt det å leve med en usynlig funsjonsnedsettelse. Vi snakket om selvtillitt, om strukutrering og planlegging, om å tørre å si nei, om foreldre, idrett, kjærester og alt annet man som ung går og tenker på.

Jeg spurte deltakerne på kurset mitt om hva som var det beste med å ha Cerebral Parese, og hva som var det verste. Jeg fikk mange gode svar, men her er noen av dem:

Det verste:

- «Å ikke få til det som alle andre får til»

- «Å ikke ha energi til alt det jeg har lyst til»

Det beste:

- «Å dra på storsamling og være med alle de gode vennene mine som også har CP»

- «Når jeg får til noe jeg har trent på lenge og treneren blir kjempeimponert fordi jeg klarer det selv om jeg har CP»

Foto: CP-foreningen / Wanda Nordstrøm

Alt i alt en fantastisk bra helg. Gleder meg til flere arrangementer, foredrag og lærerike møter. Tenk å få møte så mye spennende og inspirerende mennesker!

Populære innleg
Arkiv