SURF!

Ting jeg både får til og ikke får til på en og samme tid: SURFE!

Jeg stiller jo definitivt ikke med det beste utgangspunktet. Men ærlig talt, de færreste nailer surfing med en gang. Man må regne med å kave litt. Og det er det som er så nydelig... at man kan kave rundt i havet så mye man vil, uten at det gjør noe som helst. Også er det så vanvittig stas når man først reiser seg på det brettet. Da gjør det igrunnen ingen ting at jeg faller rett av igjen med en gang.

Første gang jeg prøvde å surfe var jeg 17. Litt forskremt. Og trodde aldri jeg skulle få det til. Men jeg husker at jeg reiste meg én gang. Det ble dog med den ene gangen på en del år. Men de siste årene har jeg surfa litt sporadisk. På et tidspunkt begynte jeg å få litt dreisen på det. Og herregud så gøy det er.

I helgen var jeg i Lofoten, og fikk ENDELIG påfyll på plasking, bading og kaving. (Og ikke minst fantastisk natur).

Jeg er så takknemlig for at jeg har kommet dit jeg er nå. Hvor jeg kaster meg ut i alle slags utfordringer og koser meg med alskens aktiviteter. Jeg er STOLT over at jeg i det hele tatt reiser meg på det brettet. I dag tok jeg 5-6 bølger (velger å ikke fokusere på hvor lenge jeg står og hvordan det ser ut).

Gjennomsliten. Iskald. Lykkelig.

Lofoten og bølgene - jeg kommer tilbake så fort jeg kan!

Populære innleg
Arkiv