Sprett champagnen!

Det har vært dårlig med oppdatering på siden i det siste... men det har sine grunner, nemlig: FERIE!

Denne ferien var ekstra spesiell for meg. Av flere grunner. For det første tilbragte jeg den i Sør-Afrika, og det i seg selv er jo ganske fantastisk. For det andre har jeg fått meg en VALP! Så nå har jeg en som skal passe på at jeg kommer meg enda mer ut på tur, men som gjør at jeg ikke har tid til å slite meg ut med alt mulig annet ;) OG ferien var så fortjent som den kunne bli, for i 2017 hadde jeg INGEN sykedager.

Det er kanskje mange som ikke lar seg imponere over å gå et år uten sykedager. Men for meg er det første gang. Faktisk er det første gang på flere år at jeg ikke har vært sykemeldt over en lenger periode. Jeg tror det er mange grunner til dette. Viktigst tror jeg det er at jeg har funnet min plass. Funnet rett yrke, rett sted å bo, rette mennesker å ha i livet mitt. Og ikke minst at jeg har blitt flinkere til å ta vare på meg selv.

Nå er det 2018 og jeg må jo si at jeg har lyst til å fortsette trenden... men det er også noe med å faktisk ta vare på seg selv og bli hjemme hvis man ikke er i form. Det er en hårfin balanse mellom å klare å presse seg selv, og å kjenne sine begrensninger.

Jeg er rett og slett både veldig glad og stolt. Champagnen skal sprettes!

Tags:

Populære innleg
Arkiv