Påskeferie og lekeland

Det var litt frem og tilbake, og vi brukte litt tid på å finne ut hvor vi skulle tilbringe påsken. Ettersom jeg hadde vært ganske sliten og redusert i ukene før påske var det ikke bare å legge ut på eventyr uten å tenke seg om. Vi landa likevel på at det var toppturer vi ville satse på.

Ettersom vi har både familie og venner i Lofoten fant vi ut at DIT drar vi. Gode senger å sove i, kjøre fra dør til dør, rom for både eventyr og hvile. Og det ble rett og slett perfekt! Jeg fikk slite meg godt ut fysisk, men ikke mer enn at jeg klarte å hente meg inn i mellom turene, og nå er batteriene lada og sjela fornøyd.

Det ble 3 turer på randonee og 3 surfesessions. Jeg har jo skrevet om både topptur og surf tidligere, så skal ikke gå inn på det noe mer her nå. Annet enn å si at UTFORDRING ER GØY. Forøvrig er jeg evig takknemlig for at jeg har turfølge som er tålmodig og tar ting i mitt tempo. Jeg slipper å presse meg mer enn jeg er komfortabel med, og får utfordre meg passe mye. Det er ikke noe poeng for meg å gå verken spesielt bratt eller langt på randonee, så da gjør jeg ikke det da...

Forøvrig hadde vi en nær døden-opplevelse da vi surfa. Noe som nok opplevdes mer dramatisk enn det egentlig var, men som likevel var en viktig oppvekker. Det er ikke så viktig å være ekstrem, være ute i heftige bølger eller surfe store, fine bølger som "de andre". Det beste var da vi dagen etter fant små bølger som sikkert mange andre synes var "for dårlig", men rett og slett bare lekte oss og koste oss i solskinn og snille forhold. Det viktigste er alltid å ha det gøy, og ha respekt for det nivået en selv er på!

Jeg har nå konkludert med at jeg skal få skaffet meg noen randonee-ski, og fortsette med snille toppturer. For det er GØY. Og surf blir det jo garantert mye mye mer av.

Takk for nå Lofoten, du er verdens beste lekeland!

Videocreds: Linn Lysvik

Populære innleg
Arkiv