God morgen Norge, og ferie IGJEN.

Livet føles som en eneste stor ferie akkurat nå. Og det er godt. For vinteren har faktisk vært lang og mørk, og jeg må innrømme at jeg har vært sliten. Denne gangen turte jeg heldigvis å si ifra før det var for sent, og fikk støtte og forståelse både av samboer og ledere på jobb. Det lønner seg å snakke om det folkens!

Nå er det altså godt å endelig få lada skikkelig! Påsken er såvidt overstått, og plutselig skal jeg ha enda en uke fri. Denne gangen går turen til Spania! Der skal det lades enda mer, trenes fornuftig og samles opp litt D-vitamin.

MEN før Spania skal jeg bare toppe alt med en tur på God Morgen Norge..! Torsdag morgen kan du se meg der, snakke om livet mitt med usynlig CP og om fikktil. Antrekket er klart og jeg er fylt med skrekkblanda fryd. Så gjenstår det bare å ikke snakke høl i huet på programledere (og resten av Norge).

Tjohoi!

Populære innleg
Arkiv