Ut på tur, ALDRI sur

Jeg er så glad jeg bor i Norge. Og jeg er så glad jeg bor i Bodø. Der fjellene er så godt som rett utenfor døra mi. 

Torsdag var det sommer i Bodø og hele dagen ble tilbragt ute. Det var en av de tøffeste turene jeg noen gang har gått, men også en av de desidert fineste. 

Vi bestemte oss rett og slett for å gå ikke én, ikke to.. men fire topper! 

Mjelletraversen er en lang lang lang tur, og snøen lå store deler av turen og skapte litt knot for oss. Men vi sto på, vi stampa i snø, vi kløyv og kava, og vi bar hund for å komme oss til topps. På et tidspunkt hadde jeg mest lyst til å legge meg og gråte.. MEN vi kom oss opp på alle toppene, og det var så utrolig verdt det. 

Jeg har sagt det før, men jeg sier det igjen: det viktigste er å ha rett turfølge.. å ta det i sitt tempo, kose seg og være fornøyd med å være i akkurat så god form som man er. Vi nøt hele dagen, tok lange pauser, og feira med en burger på kaia etter turen. 

Å være på tur gir meg en følelse av å mestre, samtidig av å presse meg selv, av å være fri, og bare være meg. Det er helt fantastisk. 

Kom dere ut folkens!! 

Populære innleg
Arkiv