DANSEGLEDE!!!!!

Jeg har ikke ord. Jeg er så STOLT og GLAD.

Foto: @Thomas Leikvoll.

I dag dukket det opp en e-post i innboksen min. Et svar på en søknad. Et GRATULERER du har kommet med!!

ENDELIG. Endelig var det JEG som ble valgt ut. Én av TO dansere fra Norge. Meg, akkurat som jeg er. Den danseren jeg er, med mitt utgangspunkt, med mine ideer.

​Jeg skal delta på et internasjonalt mentorprogram, med 6 dansere fra Norge, Island og Sverige. Gjennom to år skal vi delta på samlinger i de respektive landene, der vi skal dele ideer, delta på konferanser, arbeide kunstnerisk og få individuell oppfølging av en mentor. Mellom samlingene skal vi jobbe videre med våre prosjekter og dele og kommunisere via elektroniske plattformer. I 2020 skal vi vise arbeidet vårt. Og forhåpentligvis åpnes dører for videre arbeid og prosjekter.

Er du nysgjerrig, kan du lese om mentorprogrammet her.

Nå skal jeg fortsette å være kunstner. Jeg skal kalle meg selv proff danser. Jeg skal ikke gi slipp på drømmen min.

Jeg skal danse <3

Foto: @Thomas Leikvoll

Populære innleg
Arkiv