Fikk til: å utdanne meg - igjen!

Det har vært rimelig stille her en stund. Noe som har sine naturlige forklaringer. Denne gangen er det rett og slett fordi jeg ikke har hatt tid. Liver har nemlig dreiet seg om skole, skole og atter skole. Og.. ehm.. la oss ikke glemme: DANS.

Jeg har vært tre måneder i Oslo og gjort ferdig skolegangen ved Kriminalomsorgens utdanningssenter. Og jeg er STOLT over å kunne si at jeg nå er ferdigutdannet fengselsbetjent. Ikke at jeg ikke hadde trodd jeg skulle komme meg igjennom... men det har absolutt ikke bare vært en dans på roser.

To år med skole og praksis er over, og jeg er blitt rikere både på kunnskap, erfaring og vennskap. Best av alt var prakisåret i Bodø, men semesterene på skolen var egentlig ikke så verst de heller. Jeg har lært masse både av mine overordnede, og av medaspiranter. Jeg har lært masse innenfor en rekke fagfelt, men mest av alt har jeg lært om meg selv. Både av de gode og de dårlige dagene.

Nå er jeg ferdig, og tilbake der jeg kjenner meg hjemme. Nemlig i Bodø. Endelig. Det skal dog sies at det var veldig trist å dra fra dansegjengen og generelt muligheten til å trene så mye dans som jeg fikk gjort i Oslo. MEN, heldigvis skal jeg snart avgårde for å delta på Diverse Nordic Voices, og jeg skal nok få dansa her i Bodø også.

Populære innleg
Arkiv