Hei Reykjavik!

Her sitter jeg. På flyplassen i Reykjavik. Klar for første samling med Diverse Nordic Voices. Og jeg skal ærlig innrømme at jeg er ganske redd. Vi skal, kombinert med egne workshops, delta på dansefestivalen Ice Hot Nordic. For et par dager siden fikk vi deltakerlisten. Den er full av navn. Både kjente og ukjente. Store navn. Dansere "alle" vet hvem er. Kunstnere som har gjort stor suksess. Og her sitter lille jeg. Jeg skal inn i de stores selskap. Og jeg lurer litt på om jeg er modig nok. Men her er jeg jo. Så jeg er vel det.

En god venn sa til meg: «det fine med dette opplegget er at du er der basert på den du er. Ikke fordi du har imponert noen med en løgn, eller gjennom dierse kontakter». Og det har hun jo igrunnen rett i. Jeg skal bare være meg selv. Det skremmende er vel å lure på om den verdenen jeg skal inn i er stor nok til å ha plass til lille meg. Eller om jeg er stor nok til å ta plass i den. Tiden vil vise. Jeg er spent. Og klar.

D

Populære innleg
Arkiv