På plass på Beito


Velkommen: Klar for tre gode uker her!

I går ankom jeg Beitostølen Helsesportsenter. Klar for tre ukers opphold. Som noen av dere vet, har jeg vært her én gang før. Det kan dere lese om her. Men nå er det altså endelig tid for nytt opphold, noe jeg har gledet meg til lenge.

Det er ikke det at jeg nødvendigvis trenger å introduseres til nye aktiviteter eller hjelp med trening... Likevel er et aktivitetsopphold på Beitostølen helt uvurdelig. Her slipper jeg tenke på noe som helst annet enn meg selv og helsa mi. Maten står klar på bordet til faste tider, timeplanen lages for meg og avstandene er på maks 2km. Jeg slipper generlt å bruke energi og krefter på å planlegge dagene mine.

Trikkeskinner: Så fort jeg hadde muligheten kom jeg meg ut på ski!

I hverdagen min har jeg absolutt ingen tilrettelegging. Man kan kalle meg heldig som ikke trenger det. Men det gjør også belastningen relativt høy. Her på Beito blir den belastningen borte, også kan jeg fokusere på å fungere best mulig. Det er rett og slett herlig. Så nå blir det tre uker med fysio, styrketrening, tøying, ski, svømming, lek og moro. Og ikke minst nye bekjentskaper.

Jeg får en del spørsmål om helsesportssenteret og hvordan det er å være opphold. Så jeg skal skrive litt mer utover i oppholdet om hva vi egentlig gjør her og hvordan dagene er lagt opp. Stay tuned...

Populære innleg
Arkiv