Fikktil: SKIRENN!

Som nevnt tidligere har jeg vært gal nok til å melde meg på ikke ett, men TO skirenn i vinter. Og ikke hvilke som helst slags skirenn, men MARATON. Jeg må innrømme at jeg har vært rimelig nervøs. Men nå er første gjennomført, og det var helt FANTASTISK!

Sliten, men fornøyd!

Jodeleei: vi hadde selvsagt på oss RASKE briller

Ja, jeg var sliten, og ja, jeg har rimelig vondt i kroppen nå... men var det verdt det? JA!

Første renn ut var Kobberløpet i Sulitjelma. Og jeg tør vel hevde at dette må være Norges vakreste skirenn. For en fantastisk natur. Og sola svidde oss i fjeset hele turen. Dessuten var føret helt himmelsk, og alle som gikk på felleski kunne bare angre seg.

Supersmøreren: Vi hadde faktisk KNALLgode ski, og det var JEG som hadde smurt.

Selvsagt klarte jeg å dra på meg en forkjølelse i forkant av rennet, så jeg må faktisk innrømme at jeg tvilte på at jeg skulle klare å gjennomføre. Men jeg klarte det. Og ikke bare klarte det, jeg klarte det på en GOD tid. Synes nå jeg i alle fall... selv om jeg kom 2 timer bak Sundby;) Jeg slo faktisk alle kollegene mine som deltok, og DET er jeg rimelig stolt av.

Nå gleder jeg meg faktisk virkelig til neste renn; Svalbard skimaraton om bare noen uker! Dette gav mersmak :D

Rimelig stolt: Glemte selvsagt ta bilde på målstreken, men bedre sent enn aldri

Takk for turen: Det hadde ikke gått uten deg <3

Populære innleg
Arkiv