Underveis: en podcast av Unge funksjonshemmede

Jeg er med i episode to av podcasten "Underveis", laget av Unge funksjonhemmede! Min fantastiske samboer Linn er også med. Der snakker jeg om livet med en mild grad av CP, om forholdet mitt til fysisk aktivitet og mestringsstrategier. Også snakker vi litt om hvordan det er å være samboer og hva som er både utfordrende og fint i hverdagen... Sosiolog Anne Grethe Solberg snakker også litt om å ta vare på seg selv og å unngå å slite seg ut.

" Det er jo ikke sånn at alle skal gå rundt å være lykkelige hele tiden. Men det å ha et meningsfylt og rikt liv, det tror jeg faktisk er mulig for alle. Og det tenker jeg også er en menneskerett"

- Anne Grethe Solberg

Ta en lytt da vel: https://ungefunksjonshemmede.no/ressurser/publikasjoner/levekar/episode-2/

Populære innleg
Arkiv