Ting skjer

Det har vært stille en stund. Her på siden altså. Stillhet betyr ikke at ingenting skjer. For tro meg. Ting skjer. Igrunnen skjer det så mye at jeg vet ikke hvilken ende jeg skal begynne i. Men det kommer noen innlegg fremover om stor og smått.

Livet har i stillhet dreiet seg om å komme meg gjennom hverdagen. Komme meg gjennom store endringer. Henge med i svingene. Jeg har hatt nok med meg selv. Det jeg har tenkt har vært verdt å fortelle har havnet nederst i bunken. Det som har ligget øverst har jeg tenkt at er uinteressant. Kanskje tar jeg feil. Ikke vet jeg.

Enn så lenge lar jeg bildene tale for seg.

Men følg med, for ting skjer...

Ferieee

Vi har flytta! - Her bor jeg og Nord nå.. i Evje

Setesdal utforskes...

Litt dans har det blitt og... Her med Danselaboratoriet

Oslodans<3

Populære innleg
Arkiv