Ski season is ON

Oh YES! Endelig kom snøen til Bodø og. Endelig en ny vintersesong. Og ENDELIG skal jeg gå mitt første skirenn. Endelig? Som om det har vært å forvente.. altså HJELP! Jeg skal ikke gå ett renn, jeg skal gå TO. Jeg skal ikke gå små renn, jeg skal gå MARATON. Dette kan bli spennende....I april blir det både konberløpet i Sulitjelma, og Svalbard skimaraton!!!!! Så det er bare å legge seg i hardtrening. Godt jeg har personlig mentaltrener OG skiinstruktør. Forøvrig tipper jeg at det ikke er dødsmange med CP som stiller til start. Kult? Eller kanskje bare galskap. Foreløpig uvisst.


I helgen var det forøvrig Geilo som var stedet. For fest og hyttekos. Og selvsagr langrenn. Jeg hadde for anledningen lånt både ski og støvler. For jeg har nemlig innsett at skiene jeg har selv ikke er helt optimale. Så NÅ skulle jeg gå fort. Men da var det jo litt artig at skoa og skia ikke passa sammen (ting man burde sjekka før man dro 140 mil hjemmefra). Så da gikk jeg én tur med sko i størrelse alt for små (au!) og neste tur med ski i størrelse helt feil (resulterte i å snu og låne par nummer tre). Konklusjon: utstyr har litt å si. Men bare litt.


Så nå ønsker jeg meg nye ski. Og ekstra sko så de passer på begge føtter. Elsker å ha tl forskjellige skostørrelser<3og ELLERS... jeg ELSKER snø!! Elsker vinter. Elsker ski. Måtte snøen bare BLI!!


ut på tur, ALDRI sur!

Populære innleg
Arkiv